ma. jul 22nd, 2024

Veel politie inzet bij melding steekpartij Jongkindstraat

Maassluis – In de nacht van zaterdag op zondag werden de politie en een ambulance naar de Jongkindstraat gestuurd voor een steekpartij.

De politie kon in eerste instantie geen slachtoffer en de exacte locatie van de steekpartij vinden. De politie heeft uitgezocht waar het telefoontje van de steekpartij vandaan kwam en zijn daarop een flatwoning aan de Jongkindstraat binnen gestapt samen met de hondenbegeleider. In de flatwoning was op dat moment een feestje aan de gang. Na de instap van de politie was al gauw duidelijk dat het niet om een steekpartij ging en dat er niemand gewond was geraakt. Wat er precies aan de hand was in de woning is verder niet bekend gemaakt. Het betrof in ieder geval een valse melding van een steekpartij. De politie heeft niemand aangehouden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.