vr. mei 24th, 2024

Brandgerucht door batterijoplader

Maassluis- Maandagmiddag werd de brandweer Maasluis naar de Vondellaan gestuurd voor een brandgerucht.

Een beneden buurman van de flatwoning rook een brandlucht in de gallerij en belde daarop de brandweer. De politie heeft de bewoner van de flat waar de brandlucht vandaan kwam weten te achterhalen, de brandweer is daarop de woning binnen gegaan en heeft een batterijoplader met een batterij gevonden die lag te stinken door de warmte. De brandweer heeft de batterijoplader uit het stopcontact gehaald en een eventuele brand verder voorkomen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.