za. mei 18th, 2024

Brandweer Maassluis druk met buitenbrandjes

Maassluis – Donderdagavond rond 23:00 moest de brandweer voor de tweede keer uitrukken voor een buitenbrandje.  Om 22:15 had de brandweer ook al een containerbrandje geblust op de Jan Luykenstraat. 

Deze keer stond er een hoopje oud papier in brand tegen de Kardinaal Alfrinkschool. Even verderop bij de school was een papiercontainer opengebroken. De brandweer had ook dit brandje snel geblust. “Het lijkt wel oud en nieuw” aldus de bevelvoeder. De brand heeft lichte roetschade toegebracht aan de muren van de school. Van de daders ontbreekt ieder spoor.

Papierbrandje tegen de Kardinaal Alfrinkschool

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.