za. mrt 2nd, 2024

Kind gewond na ernstig ongeval op rotonde.

Naaldwijk – Op zondag 6 september heeft er even voor 17:30 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden op een rotonde in de N465, de veilingroute, bij Naaldwijk.

Een personenauto botste door nog onbekende oorzaak tegen een verkeerspaal waarna het voertuig 180 graden draaide en op de rotonde tot stilstand kwam. Hierdoor werd de linkerkant van de auto opengereten.

In de auto zaten drie mensen en een kind. Eén van de inzittenden van de auto werd door de hulpverleners uit het voertuig gehaald. Het slachtoffer is, met onbekend letsel, met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De overige inzittenden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hun letsel lijkt mee te vallen.

De crash zorgde voor een ravage op de rotonde. De personenauto is zwaar beschadigd geraakt. De N465 is tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.