za. jun 15th, 2024

Auto raakt bijna van de Maasdijk.

Maasdijk- Een automobilist rolde woensdagavond bij een mislukte keermanoeuvre bijna de Maasdijk af.

Een automobilist wilde keren op de Maasdijk om naar de Mac Donalds te gaan. Helaas nam hij de bocht iets te ruim en rolde half de Maasdijk af. Gelukkig bleef de auto hangen en belandde de auto niet de dijk af.
De hulpdiensten rukte groots uit voor de melding “auto te water bij de Mac Donalds” in de Maasdijk. Achteraf bleek het allemaal mee te vallen en konden een hoop hulpdiensten retour. De brandweer heeft de auto weer op de dijk getrokken. Waarna de onfortuinlijke automobilist zijn weg weer kon vervolgen zonder verdere schade aan zijn auto.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.