zo. mei 19th, 2024

3 vrachtwagens uitgebrand aan de Leehove in De Lier

De Lier- Maandagnacht rond 02:30 zijn er 3 vrachtwagens van een transportbedrijf aan de Leehove in De Lier in brand gevlogen.

Even na 02:30 werd de brandweer van De Lier en de Maasdijk  gealarmeerd voor een voertuigenbrand aan de Leehove. Eenmaal gearriveerd werd het duidelijk dat er 3 vrachtwagens volledig in lichterlaaie stonden. De brandweer schaalde gelijk op naar een middelbrand. Na ongeveer 1,5 uur blussen was de brand onder controle.  Alle 3 de vrachtwagens zijn volledig afgebrand en een vierde vrachtwagen liep brandschade op. De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart over de oorzaak van de brand. Brandstichting word niet uitgesloten. Er raakte niemand gewond bij deze brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.