zo. mei 19th, 2024

Brand in het dak van een vrijstaande woning op de Woudseweg in Den Hoorn

Den Hoorn- Woensdagnacht is er brand uitgebroken in het dak van vrijstaande woning aan de Woudseweg in Den Hoorn.

Omstreeks 03:45 uur werd de brandweer van Den Hoorn gealarmeerd voor een brand op zolder in een woning. De bewoners van de woning werden wakker van de rook die was ontstaan op de zolderverdieping. 

De bewoners konden de woning veilig verlaten. Waarschijnlijk was het rookkanaal van de openhaard bij de dakrand gaan smeulen, waardoor er in het dak brand was ontstaan.  De brandweer schaalde op naar een middelbrand. Brandweerkorpsen van Delft, Schipluiden en Nootdorp zijn ter plaatse gekomen om te assisteren.

Na ongeveer een uur en diverse sloopwerkzaamheden aan het dak was de brand meester. De schade aan het dak van de woning is groot. Voor de bewoners is stichting Salvage gevraagd om hen bij te staan bij de schadeafwikkeling.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.