ma. jul 22nd, 2024

Gaslekkage bij woning aan de Schout in Maasland

De brandweer kreeg woensdagavond even voor 18:00 uur een melding van een gaslekkage bij een woning aan de Schout in Maasland. De brandweer van Maasland en de politie kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse bleek het te gaan om flinke gaslekkage voor de woning. Eerder op de dag waren er al werkzaamheden geweest voor de woning, waardoor de straat voor de woning al open lag. De brandweer heeft een groot gedeelte van de Schout afgezet met lint

Of de oorzaak van de werkzaamheden eerder die dag de oorzaak is van de lekkage is niet bekend. Nutsbedrijf Westlandinfra is ter plaatse om het gas af te sluiten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.