za. mei 18th, 2024

Keukenbrand in flatwoning aan het Sparrendal Maassluis

Maassluis- Maandagmiddag werden de hulpdiensten gestuurd naar het Sparrendal in Maassluis. Er was brand uitgebroken in een keuken op de 4de etage.

De brandweer van Maassluis die snel ter plaatse was had de brand snel onder controle. De keukenbrand gaf flink wat rookontwikkeling in de woning op de 4de etage. Een bewoner is nagekeken in een ambulance vanwege rookinhalatie. 

De brandweer heeft de woning de woning daarna geventileerd. Stichting Salvage is ter plaatse gevraagd om de bewoners te helpen bij de afwikkeling van de schade.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.