zo. mei 19th, 2024

Zeer grote brand in kringloopwinkel Hoek van Holland

Hoek van Holland – In twee loodsen van een kringloopwinkel en een tuinspecialist aan de Prins Hendrikweg in Hoek van Holland is dinsdagavond brand uitgebroken. De meldkamer van de brandweer schaalde al op naar het sein Grote Brand nog voordat de eerste wagen was uitgerukt.

Kort daarop werd verder opgeschaald naar Zeer Grote Brand en nog 2 extra pelotons aan blusvoertuigen. In totaal werden 13 blusvoertuigen en 4 redvoertuigen gealarmeerd. 

De vlammen sloegen lange tijd uit de loods maar het vuur wordt inmiddels minder door de grote inzet van de brandweer. Grote rookwolken kwamen vrij bij de brand. Korpsen uit de omgeving van onder andere Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Naaldwijk, ‘S-Gravezande en Maasdijk kwamen ook ter plaatse. Het nablussen zal nog uren duren.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.