vr. mei 24th, 2024

Brandweer redt kat uit boom in Maasland

Maasland- Maandagmiddag werd de brandweer gestuurd naar de Schout, in een hoge boom achter het voetbalveld van MVV’27 had een kat zich verstopt, en durfde niet meer naar beneden. 

De baasjes van de kat hadden al van alles geprobeerd, maar zonder resultaat en belde daarop de brandweer. De eerste poging van de brandweer met een ladder mislukte, de kat schrok, waarop de kat nog hoger kwam zitten.

De brandweer heeft uiteindelijk met een kleine waterstraal de kat richting zijn baasje gestuurd, die inmiddels zelf al op de ladder stond om de kat op te vangen.

De baasjes waren in elk geval dolgelukkig dat ze hun viervoeter weer in hun armen konden sluiten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.