ma. mrt 4th, 2024

Traumahelikopter voor gevallen fietser in Maasland

Maasland – Hulpdiensten zijn dinsdagmiddag gealarmeerd voor een ongeluk op het fietspad van de Molenweide. Een fietser is daar rond 14:00 uur hard ten val gekomen en raakte ernstig gewond aan zijn hoofd.

Naast meerdere ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde in het weiland naast het hertenkamp.

Het slachtoffer raakte door de klap buiten bewustzijn en is met assistentie van een trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de fiets van het slachtoffer meegenomen naar het bureau en zal een onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.