zo. mei 19th, 2024

Politie treft zwaar illegaal vuurwerk (shells) aan in het Hertenkamp in Maasland

Maasland – De politie heeft zaterdagavond 2 januari zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen aan de Molenweide in Maasland.

Bij het Hertenkamp werden drie Shells (soort illegaal vuurwerk) aangetroffen. Het gaan om Shells van 5 á 6 inch. Twee kinderen van ong. 12 jaar sloegen op de vlucht, de politie heeft de twee niet meer aangetroffen. De politie heeft in een speciale zak het vuurwerk meegenomen. Het vuurwerk zal op de juiste manier worden vernietigd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.