zo. mei 19th, 2024

Bushokje, ramen en brievenbussen opgeblazen met vuurwerk in Maasland

Maasland – In nieuwsjaarnacht zijn er 2 brievenbussen en een raam van een school met zwaar illegaal vuurwerk opgeblazen, ook werd een bushokje vernield.

De brievenbussen aan de Dijkgraaf en Kluisweer werden hierbij ernstig beschadigd. Bij een school aan de Meester Postlaan hadden vandalen zwaar vuurwerk op een raam laten ontploffen. Door de klap werd de ruit vernield en de sponning ontzet. De schade aan het schoolgebouw is groot. Van een bushokje aan de Hofsingel werd de ruit vernield.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.