ma. apr 22nd, 2024

Je eigen ruiten ingooien

Maassluis – Een bewoonster aan de Scheerderij had donderdagmiddag genoeg redenen om haar eigen ruiten in te gooien. Ze had zichzelf namelijk buitengesloten op het balkon van de eerste verdieping terwijl een kind binnen zat.

De brandweer werd gebeld om te assisteren. De vrouw kon waarschijnlijk niet langer wachten op de brandweer en besloot zelf haar ruit kapot te slaan met de slinger van het zonnescherm. Uiteindelijk is de vrouw weer heelhuids binnengekomen zonder verwondingen. De brandweer kon al weer snel zijn weg vervolgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.