za. jun 15th, 2024

Politieauto botst op man in gehandicaptenvoertuig

Rotterdam – Op de Laan op Zuid is donderdagmiddag een ravage ontstaan nadat een 40km gehandicaptenvoertuig en een hondenwagen van de politie op elkaar botsten. De hondenwagen was met spoed (zwaailicht en sirene) onderweg naar een melding.

De bestuurder van het 40km wagentje raakte gewond en is behandeld door ambulancepersoneel. De politieagent en zijn hond maken het naar omstandigheden goed. Beide voertuigen liepen forse schade op.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.