ma. mrt 4th, 2024

Forse aanrijding met diverse auto’s op de A4 Den Hoorn

Den Hoorn – Woensdagmiddag zijn op de snelweg A4 ter hoogte van de afslag Den Hoorn twee auto’s en een bestelbus op elkaar gebotst. Richting de Ketheltunnel zijn twee rijstroken afgesloten. 

Een ambulance die op weg was naar het incident kwam uit de richting van Schiedam en moest keren om op het juiste weggedeelte te komen. Als gevolg van het incident ontstond er een file die reikte tot aan Rijswijk.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.