vr. mei 24th, 2024

Storm Evert zorgt ook voor problemen in Maasland

Maasland- Storm Evert heeft ook in Maasland voor de nodige problemen gezorgd. Vanochtend rond 11:00 uur werd de brandweer van Maasland en de hoogwerker van Maassluis naar het Ambacht gestuurd voor stormschade.

Bij een autoschade-herstelbedrijf aan het Ambacht liet de dakbedekking los. De brandweer heeft via de hoogwerker assistentie verleent om de dakplaten weer enigszins vast te zetten.

De brandweer van Maasland was net klaar toen de volgende stormschade melding al weer binnen kwam.
De brandweer moest hulp verlenen bij een aantal woningen aan het Kastanjehof.

Op de nok van een woning liet de dakbedekking los, de brandweer heeft ook hier met behulp van een hoogwerker van de brandweer Maassluis het dak weer enigszins vast gezet.

Ook van een woning aan de Langetaam waren een aantal dakpannen afgewaaid. De brandweer heeft hier de woning met linten afgesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.