vr. mei 24th, 2024

Gaslekkage bij nieuwbouw woningen in de Maasdijk

Maasdijk- Donderdagmiddag is er bij werkzaamheden bij nieuwbouwwoningen aan de Aletta Rutgersstraat een gaslek ontstaan. 

De brandweer van Maasdijk is terplaatse gekomen en heeft na diverse metingen een kleine gaslek ontdekt in de grond voor een woning. Omdat het om zeer kleine gaslek ging en de meeste woningen nog niet bewoond zijn hoefde er niet ontruimd te worden.

Westland Infra is gekomen om de hoofdgaskraan af te sluiten en het lek te dichten.  Het dichten van de gaslek zal enkele uren gaan duren.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.