vr. mei 24th, 2024

Brandje in afzuiginstallatie bij een verpakkingsbedrijf

De Lier- In de nacht van woensdag op donderdag is er even na 00:15 brand ontstaan in de afzuiginstallatie van een bedrijf aan de Jogchem van der Houtweg. De brandweer van Honselersdijk , Maasdijk en Naaldwijk zijn ter plaatse gekomen.

Het verpakkingsbedrijf is ontruimd en het personeel is buiten opgevangen. Omdat het om een groot bedrijf ging was er van de buitenkant niet veel te zien. De brandweer is dan ook inwendig het pand binnen gereden om de brandhaard te blussen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.