zo. mei 19th, 2024

Medische assistentie voor passagier op de A20 Maassluis

Maassluis – Dinsdagmorgen om 11:35 moest de ambulance assistentie verlenen bij een passagier van een auto op de A20 bij Maassluis. Een persoon was onwel geworden en had dringend medische hulp nodig.

Op de snelweg A20 bij Maassluis (Wilgenrijk) richting Rotterdam werd één baan afgekruist. De politie en Rijkswaterstaat zorgden voor de afzetting. 1 persoon is door een ambulance nagekeken en afgevoerd naar het ziekenhuis. Even na 12:15 is de afgekruiste rijbaan weer vrijgegeven voor het verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.