vr. mei 24th, 2024

Elektrische auto vliegt in brand op de Maassluisedijk

Vlaardingen – Dinsdagavond even na 21:00 uur is er een elektrische auto in brand gevlogen aan de Maassluisedijk.

De inzittende van de hybride Audi zagen tijdens het rijden rook onder de motorkap vandaan komen en hebben direct de auto langs de kant gezet en de brandweer gebeld.  De brandweer van Vlaardingen die snel ter plaatse was kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De Maassluisedijk was door de politie aan beide kanten afgesloten voor al het verkeer. De uitgebrande auto is opgehaald door een bergingsbedrijf.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.