za. jun 15th, 2024

Dode bij uitslaande brand in flat aan de Rosveld in Rotterdam

Rotterdam – Maandagmorgen is bij een uitslaande brand in een flatwoning op de 3de etage aan de Rosveld in Rotterdam -Zuidwijk een dode gevallen. 

Even na 5:30 vanmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand, de brandweer schaalde bij aankomst onmiddellijk op naar middelbrand. Een aantal woningen werd onmiddellijk ontruimd. Toen de brandweer eenmaal binnen in de woning was ontdekte men een overleden persoon aan. De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Rotterdam.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.