vr. mei 24th, 2024

Vogel zit klem in dakrand van een woning

Maassluis – Zaterdagmiddag werd de brandweer van Maassluis naar de Verdistraat gestuurd voor een dier in nood melding.

In de dakrand van een hoekwoning was een vogel klem te komen zitten. Buurtbewoners belden daarop de brandweer om de vogel uit zijn benarde positie te halen. De hoogwerker werd erbij gehaald om het diertje te bevrijden. Helaas bleek de vogel al overleden toen de brandweer hem wilde bevrijden uit de dakrand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.