za. jun 15th, 2024

Ongeval op de A4 ter hoogte van Schipluiden

Schipluiden – Woensdagmiddag heeft er aan aanrijding plaats gevonden tussen 2 auto’s op de A4 ter hoogte van Schipluiden. 

Door een nog onbekende oorzaak raakten 2 auto’s met elkaar in botsing. De brandweer, politie, Rijkswaterstaat en een ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen. Eén persoon is met onbekend letsel in ambulance behandeld. 1 rijstrook richting Rotterdam is door Rijkswaterstaat afgesloten. Twee auto’s raakte flink flink beschadigd en zullen worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.