zo. mei 19th, 2024

Snorscooter volLedig uitgebrand Harnaschdreef Den Hoorn

Den Hoorn – Maandagmiddag om 17:30 werd de brandweer van Den Hoorn gealarmeerd voor een motorbrand aan de Harnaschdreef.

Langs het fietspad van de Harnaschdreef stond een snorscooter in de brand, de bestuurder van de scooter was in geen velden en wegen te bekennen. De brandweer had het brandje snel geblust. De snorscooter zelf is volledig afgebrand. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de snorscooter.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.