za. mei 18th, 2024

Overgaagbrug in Den Hoorn in storing

Den Hoorn – De Overgaagwegbrug op de Zuidhoornseweg staat in storing en wilt niet meer naar beneden.

Even voor 12:30 vanmiddag kwam de melding binnen. Het verkeer vanuit Delft en Den Hoorn word genoodzaakt nu om te rijden via de Hoornseweg. Ook de ambulancedienst en openbaar busvervoer heeft last van de storing, en zal een andere route moeten gaan rijden. Een verkeersregelaar regelt het verkeer vanaf Den Hoorn naar Delft. Hoe lang de storing gaat duren is nog onbekend.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.