ma. jul 22nd, 2024

Grote boom valt op boerderijwoning in Maasland

Maasland – De brandweer van Maasland werd even voor half 5 opgeroepen voor stormschade binnen aan Klein Huis te Velde. 

Bij een vrijstaande boederijwoning gelegen in de weilanden achter de Koningin Julianaweg was een boom door de harde wind op een woning gevallen. De boom die gelukkig schuin op het huis gevallen was, veroorzaakte aanzienlijke schade aan het dak van de boerderij. De brandweer gaat de boom in stukken zagen en verwijderen. Voor assistentie is de grote kraan van brandweer Haaglanden opgeroepen, maar het is onmogelijk voor deze kraan om bij de boerderij te komen en te gaan stempelen. (Een stempel is een steun waarmee de kraan zijn eigen stabiliteit kan vergroten om te voorkomen dat het kantelt) Een aannemer zal moeten komen om het dak af te dichten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.