ma. apr 22nd, 2024

Vrachtwagen tikt auto met peuter aan boord aan

Den Hoorn – Donderdagmorgen om 9:00 uur is een vrachtwagen voor het verkeerslicht op de Klaas Engelbrechtsweg/Woudseweg tegen een personenauto aangereden.

De hulpdiensten waaronder de brandweer van Den Hoorn werden met spoed naar het ongeval gestuurd. Een personenauto met een peuter aan boord stond voor het verkeerslicht op de Klaas Engelbrechtsweg (N468) te wachten om de Woudseweg op te gaan. Een vrachtwagen remde te laat en gaf het voertuig een klein tikje. Omdat er peuter in de auto zat namen de hulpdiensten geen enkel risico, de politie en de brandweer zijn bij de peuter in de auto gaan zitten tot de ambulancedienst ter plaatse was. De peuter en de bestuurder zijn nagekeken door de ambulancezorg en maken het goed. Het is vooral de schrik geweest van de aanrijding, aldus de ambulancebroeder. De schade aan zowel de vrachtwagen als de auto vallen mee. Het ongeval zorgde voor een kleine file en vertraging vanaf de A4 afslag Den Hoorn richting het Westland

.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.