zo. mei 19th, 2024

Achter gelaten fiets langs het water zorgt voor inzet hulpdiensten

Den Hoorn- De hulpdiensten werden donderdagmorgen gealarmeerd voor een persoon te water aan de Hoornseweg.

Een fiets, handdoek en een paar slippers stonden onbeheerd langs het water, en het vermoeden was dat er een persoon te water was geraakt.

De brandweer die met het duikteam snel ter plaatse was, heeft uiteindelijk geen zoekslag gemaakt in het water.

De fiets stond er uiteindelijk al sinds afgelopen maandag en was door bewoners bij de buurtpreventie gemeld. Buurtpreventie heeft uiteindelijk de hulpdiensten ingeschakeld om te checken of er toch niet iemand in het water lag. Dat bleek dus niet het geval te zijn. Handhaving zal de fiets en spullen meenemen en een onderzoek instellen naar de eigenaar van de spullen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.