ma. apr 22nd, 2024

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

Den Hoorn – Een scooterrijder is dinsdagmiddag om 16:00 gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde op de T-splitsing van de Lotsweg en de Veenakkerweg.

Een automobilist wilde van de Lotsweg linksaf de Veenakkerweg op rijden en zag daarbij een tegemoetkomende scooterrijder over het hoofd. De scooterrijder is vervolgens gevallen en gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.