vr. mei 24th, 2024

Man raakt zwaar gewond na schietpartij

Rotterdam – In de nacht van donderdag op vrijdag is rond 00:30 een man neergeschoten in zijn auto aan de 1e Schansstraat in Rotterdam-Delfshaven.

De man is zwaar gewond met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In de straat staat een geparkeerde auto met een kapotte ruit en openstaande deuren. Volgens de politie zou er iemand na de schietpartij zijn weggerend. De politie heeft de omgeving afgezet voor sporenonderzoek. Forensische Opsporing gaat verder onderzoek doen naar de toedracht van de schietpartij.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.