ma. mei 20th, 2024

Tuinhuisje in brand Broekpolderweg-Vlaardingen

Vlaardingen – Bij een tuinhuisjes complex aan de Broekpolderweg is maandagmiddag brand uitgebroken.

De brandweer moest via een sloot het terrein op om de brand te bestrijden. De brand is waarschijnlijk ontstaan in de omvormer van de zonnepanelen en de electrisiteitskast van het tuinhuisje. 

De brandweer had het vuur snel onder controle. Team Brandonderzoek (TOB) van de brandweer is ter plaatse gevraagd om onderzoek te doen naar de brand. Behalve wat rookontwikkeling raakte niemand gewond bij deze brand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.