za. mei 18th, 2024

Scooter en fietser botsen met elkaar- Laan 40-45 Maassluis

Maassluis – Een scooter en een fietser zijn met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van Laan 1940-1945. 

Beide kwamen door de aanrijding ten val. De ambulancedienst ontfermde zich over beide personen. De fietser en scooterrijder hielden allebei slechts lichte verwondingen over na de aanrijding.  

De scooter heeft schade opgelopen na de aanrijding en is olie gaan lekken op het fietspad, de gemeente zal het wegdek gaan reinigen. De politie heeft geassisteerd bij de verdere afhandeling van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.