vr. mei 24th, 2024

Anti-vaxxers demonstreren in Vlaardingen

Vlaardingen- Een groep van ongeveer 12 personen heeft vanmiddag langs de Holysingel gedemonstreerd tegen de coronavaccinatie.

Met grote borden met teksten zoals “Hoeveel prikken neem jij nog?” en “ Zeg NEE tegen testen” stonden de demonstranten tussen 17:00 en 18:00 langs de drukke Holysingel. De actie leverde onder de langs rijdende automobilisten gemengde gevoelens op, veel getoeter maar ook vele duimpjes gingen in de lucht.

De anti-prikkers hadden de actie georganiseerd omdat ze vrezen voor een tweedeling in de maatschappij, waarin voor niet-gevaccineerde mensen straks geen plek meer is.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.