zo. mei 19th, 2024

Pizzabezorger aangereden door auto-Mesdaglaan Maassluis

Maassluis – Een bestuurder van een bezorgscooter is woensdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Mesdaglaan.

Een ambulance is gekomen om de pizzabezorger na te kijken. Waarschijnlijk heeft de automobilist de scooterrijder over het hoofd gezien bij het in of uitrijden van een parkeerplaats. Zowel de scooter als de auto liepen aanzienlijke schade op na het ongeval. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.