zo. mei 19th, 2024

Fietser gewond na aanrijding met auto: Afrol-Vlaardingen

Vlaardingen – Een fietser is maandagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Afrol. De fietser is door de aanrijding hard gevallen. Ambulancepersoneel werd opgeroepen om het slachtoffer te controleren. Het slachtoffer is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft de vermoedelijke bestuurder van de auto aangehouden. Hij is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Een andere inzittende van de auto ging er na het ongeval vandoor, de politie is in gesprek met getuige om deze persoon op te sporen. Nog onduidelijk is of de aangehouden persoon de auto heeft bestuurd. De politie zoekt de zaak verder uit op het politiebureau.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.