za. jun 15th, 2024

Vier personen uit woning gehaald na brand in bovenwoning

Rotterdam – In een bovenwoning aan de Schiedamseweg is dinsdagavond om 23:20 brand uitgebroken, de hulpdiensten rukten massaal uit waaronder 2 ambulances en het Mobiel Medisch Team.

In een woning op de bovenste etage was brand uitgebroken en kwamen er vlammen uit de schoorsteen. Vier personen waren in de woning aanwezig toen de brand uit brak, deze zijn allen uit de woning gehaald. 1 persoon is nagekeken door het Mobiel Medisch Team maar was verder niet gewond geraakt na de brand. De andere drie geëvacueerde personen uit de woning hadden geen medische hulp nodig.

De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de brand op het dak geblust. Hoe groot de schade is, is niet bekend. Stichting Salvage zal de bewoners ondersteunen in de afhandeling van de schade.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.