zo. mei 19th, 2024

Leerling neergestoken in school

Rotterdam – Op de Beukelsdijk in Rotterdam is vanmiddag een leerling in een school gestoken door een andere leerling. 

Het gebeurde op het Design College. Een ambulance, het mobiel medisch team en de politie kwamen ter plaatse. De politie heeft in totaal 4 scholieren meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Het slachtoffer raakte gewond maar is aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet in de school verder onderzoek naar de toedracht van het incident. 

In december 2018 vond er een dodelijke schietpartijplaats in de fietsenstalling van het Desing College . Hierbij kwam destijds een 16 jarig meisje om het leven

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.