ma. jul 22nd, 2024

Paard te water na afbreken wiel van rijtuig,man raakt gewond

De Lier – Zondagmiddag om 14:36 werden de hulpdiensten gestuurd naar de Scheeweg. Een paard was te water geraakt doordat een wiel van het rijtuig was afgebroken.

Het ongeval gebeurde op het fietspad tussen Maasland en De Lier. Een ambulance is gekomen om de koetsier na te kijken, deze man had een flinke hoofdwond opgelopen nadat het wiel was afgebroken van het rijtuig. De man is voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het paard is even later door de brandweer en hulp van een vorkheftruck uit het water gehezen. Het paard kwam er zonder verwondingen vanaf.

Het ongeval betrok veel bekijks van fietsers, de politie heeft diverse kijkers gemaand door te fietsen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.