za. jun 15th, 2024

Maassluis – Woensdagmorgen om 07:30 werd de brandweer van Maasland en Vlaardingen naar de A20 Re 15.7 ter hoogte van Maasland gestuurd voor een vrachtwagenbrand. Eenmaal ter plaatse bleek dat het remsysteem van de trailer was gaan roken door oververhitting.

Het brandje ontstond doordat de remmen van de trailer waren vastgelopen. De opgeroepen brandweer heeft de remmen met bluswater gekoeld. Rijkswaterstaat heeft 1 rijstrook van Maassluis richting Hoek van Holland afgesloten.  

Na ongeveer 30 minuten koelen met water kon de brandweer retour kazerne. De vrachtwagenchauffeur kon zelfstandig de vrachtwagen met trailer naar een garage rijden voor reparatie. Even na 08:15 is de Rijksweg weer vrijgegeven.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.