ma. jul 22nd, 2024

Man rijdt met scootmobiel de haven in

Maassluis – Zondagmiddag is een oudere man met een scootmobiel in de haven bij de Govert van Wijnkade terecht gekomen. De duikploeg van de brandweer is met spoed ter plaatse gegaan. 

De bestuurder van het electrische voertuig raakte mogelijk een stoeprand, waarna hij in het water terecht kwam. Met behulp van omstanders is hij weer op het droge gehezen. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.