ma. jul 22nd, 2024

Uitslaande brand verwoest flatwoning Heemkerkstraat-Schiedam

Schiedam- Maandagochtend 16 mei om 11:00 uur heeft er in een flatwoning aan de Heemskerkstraat een uitslaande brand gewoed. Meerdere personen raakten gewond door de brand. Enkele monteurs die in de buurt aan het werk waren hebben diverse personen uit de brandende woning gehaald.

De hulpdiensten kwamen met veel materieel ter plaatse voor de uitslaande brand, waaronder ook de traumahelikopter en 4 ambulances. Er raakte in totaal 6 personen gewond, de meeste slachtoffers werden behandeld voor rookinhalatie.

De brand heeft de woning compleet verwoest. Brandonderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak is geweest van de verwoestende brand.

Video via FlashphotoNL

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.