za. jun 15th, 2024

Vrouw raakt ter water Wipperspark-Maassluis

Maassluis – Zaterdagmiddag om 14:05 uur werden de hulpdiensten naar het Wipperspark in Maassluis gestuurd voor een persoon te water.

In het park was een vrouw in het water gevallen. Toen de hulpdiensten waaronder de brandweer met waadpakken arriveerden was de vrouw al uit het water. De vrouw was aanspreekbaar waarna de ambulancedienst zich over de vrouw heeft ontfermt. De vrouw is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de vrouw ter water is geraakt is niet bekend, de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.