zo. mei 19th, 2024

Fietser gewond na aanrijding met scooter

Maassluis – Een fietser is maandagavond om 22:19 gewond geraakt bij een ongeval met een scooterrijder. Het ongeval gebeurde op het fietspad bij de rotonde van de Westlandseweg met de Wagenstraat.

2 fietsers kwamen door nog onbekende reden in botsing met een scooter. De fietser raakte flink gewond na het ongeval dat naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen. Het slachtoffer na behandeling overgebracht naar het Erasmus UMC in Rotterdam. 

De scooterrijder vluchtte in eerste instantie weg na het ongeval maar kwam even later weer terug. De politie heeft de scooterrijder voorlopig in een politiebusje gezet voor het afnemen van een verklaring. De twee fietsen raakte zwaar beschadigd na het ongeval. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.