vr. mei 24th, 2024

lading vuilniswagen vliegt in brand

Dondermiddag is er aan de Kiotoweg een vuilniswagen met afval in brand gevlogen.

In een vuilniswagen was de afval gaan branden en gaf veel rook. De chauffeur heeft zijn vrachtwagen gelijk geparkeerd en de brandweer gebeld. De brandweer was met spoed ter plaatse, en heeft de vuilniswagen zijn afval laten dumpen op de weg.

De brandweer heeft het afval daarna geblust. Bij de brand kwam veel rook vrij.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.