ma. apr 22nd, 2024

Auto komt op de A20 op zijn zijkant terrecht

Schiedam – Dinsdagmorgen is een auto op zijn kant gekomen op de A20 Schiedam ter hoogte van het Lentiz Live college. Ambulance, politie en brandweer zijn met spoed gealarmeerd. Ook de traumahelikopter is opgeroepen, maar werd uiteindelijk afgemeld.

Het voertuig kwam na het ongeval tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurder raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is nagekeken in een ambulance. Als gevolg van het ongeval is richting Vlaardingen één rijstrook afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.