za. jun 15th, 2024

Auto vliegt in brand Brielselaan/Maashaven Rotterdam

Rotterdam – De brandweer moest dinsdagmiddag om 16:00 uur uitrukken na een melding van een voertuigbrand op de kruising van de Brielselaan en Maashaven in Rotterdam.

Bij aankomst bleek de motor van een personenauto in brand te staan. Ondanks de snelle inzet van de brandweerlieden kon het voertuig niet meer gered worden en moet als verloren worden beschouwd. De oorzaak van de brand is nog onbekend en wordt onderzocht. Er zijn geen meldingen van gewonden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.