za. jun 15th, 2024

Man krijgt een zuur over zijn arm bij bedrijfsongeval

Maassluis – Bij een bedrijf aan de Mozartlaan heeft zich vandaag een incident voorgedaan waarbij een persoon gewond is geraakt doordat hij in contact kwam met een onbekend zuur. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, ambulance en een adviseur gevaarlijke stoffen, zijn direct gealarmeerd en ter plaatse gekomen.

Het slachtoffer, wiens identiteit niet is vrijgegeven, heeft zuur over zijn arm gekregen en raakte hierbij gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De woordvoerder van de brandweer kon nog niet bevestigen om welk zuur het precies ging. Onderzoek naar de exacte aard en oorzaak van het incident is momenteel gaande.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.