di. jul 23rd, 2024

Drugsonderzoek defensie en politie Sluisjesdijk Rotterdam.

Rotterdam – Dinsdagmiddag 13 augustus heeft er in een leegstaand kantoorpand aan de Sluisjesdijk in Rotterdam een drugsonderzoek plaats gevonden. Defensie werd erbij gehaald om diverse muren van binnen te controleren en met speciale apparatuur metingen te verrichten in de riolering en stroomkasten. Ook Stedin werd erbij gehaald om enkele stroomkabels in straat bloot te leggen. Waarom defensie met bivakmutsen op rondliepen is niet bekend gemaakt. De politie wilde niet meer zeggen als dat het om een drugsonderzoek ging.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.